• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.07.2021

21:01

AMERIKANAC REŽIRAO ČUDO! Kraj za NOSIOCA na Vimbldonu!

Tanjug/AP

Tenis

AMERIKANAC REŽIRAO ČUDO! Kraj za NOSIOCA na Vimbldonu!

Podeli vest

Američki teniser Sebastijan Korda plasirao se u osminu finala Vimbldona pošto je danas savladao 22. nosioca Britanca Danijela Evansa sa 6:3, 3:6, 6:3, 6:4

Korda, 50. igrač sveta je do pobede nad Evansom došao za dva sata i 26 minuta. U prva dva seta vidjen je po jedan brejk na obe strane, a rezultat u setovima bio je 1:1. Amerikanac je u trećem setu napravio brejk u šestom gemu, koji je odmah zatim vratio Evans, ali je već na sledećem servis gemu Korda uspeo da ponovo dodje do brejka, koji je bio dovoljan za vodstvo u setovima.

Foto: Tanjug/AP

U četvrtom setu Evans je vodio sa 4:2, ali je sa četiri uzastopno osvojena gema do pobede došao Korda. Korda će u osmini finala igrati protiv 25. nosioca na trećem ovosezonskom grend slemu, Rusa Karena Hačanova.

Plasman u osminu finala osigurao je 10. teniser sveta Španac Roberto Bautista Agut, koji je sa 7:5, 6:1, 7:6 pobedio Nemca Dominika Kepfera. U narednoj rundi Španac će igrati protiv boljeg iz duela u kojem igraju Britanac Endi Marej i Kanadjanin Denis Šapovalov.

Foto: USA Today

Madjarski teniser Marton Fučovič je za plasman u osminu finala eliminisao 11. igrača sveta Argentinca Dijega Švarcmana sa 6:3, 6:3, 6:7, 6:4. Fučovič, 48. teniser sveta igraće u narednoj fazi protiv petog nosioca Rusa Andreja Rubljova.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija