• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.07.2021

10:05

LEGENDARNI TENISER NEMA DILEMU! Novak je NAJBOLJI svih vremena!

Tanjug/AP

Tenis

LEGENDARNI TENISER NEMA DILEMU! Novak je NAJBOLJI svih vremena!

Podeli vest

Srpski teniser Novak Đoković sjajno je započeo odbanu titule na Vimbldonu

Đoković je bio siguran u prva tri kola i glavni je favorit na trećem ovosezonskom grend slemu, a tema o tome ko je "GOAT" sve je aktuelnija. 

Legenda australijskog teniser Pet Keš nema dilemu ko je najbolji ikada i smatra da je to Đoković koji ima mnogo bolji međusobni bilans sa Federerom i Nadalom. 

Foto: Tanjug

- Ako želite da budete Najveći svih vremena, morate da imate bolji međusobni skor sa vašim najvećim rivalima. Rezultat međusobnih duela je veoma značajan u toj priči - rekao je Keš.

Istakao je Australijanac koje su karakteristike velike trojke koja je u trci za Najvećeg. 

- Federer mora da bude u tom krugu, kao igrač koji može sve da uradi. On je podigao tenis na viši nivo. Nadal je igrao dobro voleje, mada ne toliko dobro poslednjih godina. A, Novakov ritern, servis, osnovni udarci... Šteta je što su usporili travnate terene ili su usporili loptice - istakao je bivši teniski as. 

Foto: AP/Photo

Za Peta Keša, travnati teren danas najviše liči na beton. 

- Tereni su takvi da više ne daju prednost servisu i voleju. Ritern je kao da igrate na betonu, a svi znamo koliko je Novak jak na toj podlozi. Skoro da više nema nikakve razlike u stilu igre na te dve podloge - podvukao je on. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija