• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.07.2021

17:12

HRVATI IZBACILI SRBINA SA VIMBLDONA! Kraj za Ćaćića u Londonu!

Tenis

HRVATI IZBACILI SRBINA SA VIMBLDONA! Kraj za Ćaćića u Londonu!

Podeli vest

Hrvatski dubl Nikola Mektić-Mate Pavić savladao je Nikolu Ćaćića i Tomislava Brkića u osmini finala na Vimbldonu

Nije tandem Brkić-Ćaćić mogao da sruši, ove sezone, neverovatan hrvatski dubl Mektić-Pavić, te prvi nosioci apsolutno zasluženo idu u četvrtfinale Vimbldona! 

Foto: reuters

Hrvati su bolje počeli meč, za samo 22 minuta dobili prvi set, ali su Ćaćić i Brkić uzvratili istom merom i uspeli da izjednače. Utisak je, odluka o pobedniku pala je u trećem setu. 

Imali su Ćaćić i Brkić veliku šansu da u tajbrejku skroz preokrenu rezultat i ugroze Mektića i Pavića, ali se hrvatski dvojac bolje snašao u dramatičnoj završnici, dok je četvrti set bila prava rutina. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija