• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.07.2021

07:21

NOVAK "PRIZVAO" KIŠU I OLAKŠAO POSAO FEDERERU! Zanimljiva SLUČAJNOST na Vimbldonu!

Tanjug/AP

Tenis

NOVAK "PRIZVAO" KIŠU I OLAKŠAO POSAO FEDERERU! Zanimljiva SLUČAJNOST na Vimbldonu!

Podeli vest

Srpski teniser Novak Đoković danas je u šali "pizvao" kišu, ali se njegova šala pretvorila u realnost

Novak je nakon pobede protiv Garina rekao da se nada kiši kako bi Fučovič ili Rubljov protiv kojih je on trebao da igra bili umorniji, ali su oni završili pre padavina u Londonu. 

Foto: Tanjug

Ipak, kiša je počela da pada kada su Hubert Hurkač i Danil Medvedev stigli do trećeg seta, a zbog obilnih padavina njihov meč je odložen za sutra u 14:30. 

Zanimljivo, dok je kiša padala Rodžer je završava svoj meč pošto Centralni teren ima krov, a nakon meča izjavio je da mu je žao zbog Medvedeva i Hurkača, ali da su mladi te da neće imati problem sa oporavkom. 

Foto: Tanjug/AP

Organizatori Vimbldona su ove sezone imali mnogo problema sa kišom, a to je jedan od razloga zbog kog sledeće godine nedelja neće biti slobodna već će se i tada igrati tenis u Londonu. 

Meč ruskog i poljskog tenisera prekinut je pri vođstvu Medvedeva od 2:1, dok je Hurkač u četvrtom imao prednost od 4:3 na servis drugog tenisera sveta. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija