• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.07.2021

22:35

NOVAK PONOVO POKAZAO KAKVA JE LJUDINA! Đoković TEŠIO Šapovalova!

Tanjug/AP

Tenis

NOVAK PONOVO POKAZAO KAKVA JE LJUDINA! Đoković TEŠIO Šapovalova!

Podeli vest

Ispao je Denis Šapovalov u polufinalu Vimbldona

Završio je Novak Đoković njegov san o tome da može do grend slem titule. Bio je dobar Šapovalov i verovatno mu je zato teško i pao poraz, te je u suzama napustio Centralni teren. 

Na konferenciji za medije otkrio je šta se dašvalo nakon meč. 

- Prišao mi je u svlačionici. Rekao mi je da zna koliko mi je teško u ovom trenutku, ali da će sve doći na svoje mesto. Nije morao to da uradi, bilo je to jako lepo od njega. On ne dobija dovoljno pohvala - rekao je Šapovalov. 

Ističe Kanađanin da je bio blizu da napravi čudo. 

Foto: printscreen

- Imao sam šansu u svakom setu. Moglo je da bude drugačije, ali sve ovo je proces učenja, pa se nadam da ću moći da ovo iskustvo iskoristim u budućnosti. Osećao sam da sam bolji u pojedinim delovima meča, da mogu da prođem u finale i to je razlog zašto me poraz toliko boli. Međutim, istovremeno me sve to tera da želim još više. Novak je prvi teniser sveta i ima razlog zašto je tu. Koristio je iskustvo, imao je i malo sreće - ističe talentovani teniser. 

Za kraj, priznaje Šapovalov da bi voleo da u budućnosti sarađuje sa Novakom Đokovićem. 

- Voleo bih da mi Novak bude mentor. To bi značilo i da onda prestane da igra - podvukao je on. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija