• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.07.2021

14:38

BEKER IZNENADIO SVET! VIMBLDON je bio ŠOK za FEDERERA! Do sada nije, ALI SADA RAZMIŠLJA O PENZIJI!

tanjug/ap photo

Tenis

BEKER IZNENADIO SVET! VIMBLDON je bio ŠOK za FEDERERA! Do sada nije, ALI SADA RAZMIŠLJA O PENZIJI!

Podeli vest

Novak Đoković je suvereni vladar tenisa! Obara rekorde, piše istoriju i mrsi konce najvećim rivalima

Švajcarac Rodžer Federer je neočekivano lako, u samo tri seta, izgubio od Poljaka Hurberta Hurkača i okončao svoj vimbldonski san!

Foto: tanjug/ap photo

 

Čuveni Boris Beker smatra da je Federer mislio da može da dogura daleko na Vimbldonu ove godine! 

Foto: Reuters

 

- Mislim da je Rodžer došao u Lonedon misleći da sve ide po planu. Oporavio se od problema sa kolenom, iskoristio je šljaku da dostigne formu i povrati samopouzdanje. Ne mislim da je došao na Vimbldon razmišljajući da uskoro ode u penziju, ali mislim da će sada misliti o tome. Način na koji je izgubio od Hurkača je sve promenio - rekao je Beker.

Foto: reuters

 

Beker nije siguran da će Švajcarac ponovo igrati na Vimbldonu!

- Imam osećaj da se Federer neće vratiti na Vimbldon sledećeg leta, posebno nakon onoga što se desilo u četvrtfinalu. Mislim da je to bio ogroman šok za njega -dodao je on.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija