• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.07.2021

14:17

OPAAAA NOVAK UPAO NA TRENING GIMNASTIČARKI, a njemu ne daju ni da ruča! Samo da ne smrša! /FOTO/

ap photo

Tenis

OPAAAA NOVAK UPAO NA TRENING GIMNASTIČARKI, a njemu ne daju ni da ruča! Samo da ne smrša! /FOTO/

Podeli vest

Dobro se zabavlja Novak Đoković u Olimpijskom selu

Svetski broj jedan je ubedljivo glavna faca na Olimpijskim igrama u Tokiju. Od trenutka kada je stigao u Tokio Novaka Đokovića za fotografiju sportisti drugih zemalja saleću sa svih strana.

Sada je Nole "okrenuo list". Upao je na trening gimnastičarki iz Belgije.

Nina Dervel, evropska i svetska šampionka u gimnastici, objavila je momenat sa treninga, kom se pridružio najbolji teniser sveta.

- Kad Džoker Noole pita za fotku -  ne možeš da odbiješ, našalila se Nina uz fotografiju sa treninga na kom je fokus na fleksibilnosti.

Nije ni Nole blesav! Došao je baš na trening zgodnih gimnastičarki!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Derwael (@ninaderwael)

 

Inače, ne daju Novaku ni da ruča, nadamo se da neće smršati. Kanadski badminton igrač Nil Kijoši Jakura pohvalio se na Instagramu kako je uspeo da zabeleži trenutak sa najboljim teniserom sveta.

Zanimljivo je da je to u tom trenutku Novak pokušao da dođe do ručka, ali zbog fotografisanja nije čak ni stigao da sipa hranu u tanjir, već je na poslužavniku stajao samo pribor.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija