• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.07.2021

08:26

BOSANAC BIO U ŠOKU KAD JE VIDEO NOVAKA! Idem ti ja i nosim hranu, kad Đoković glavom i bradom.../FOTO/

reuters

Tenis

BOSANAC BIO U ŠOKU KAD JE VIDEO NOVAKA! Idem ti ja i nosim hranu, kad Đoković glavom i bradom.../FOTO/

Podeli vest

Novak Đoković je glavna zvezda na Olimpijskim igrama u Tokiju, a od kada je kročio u Olimpijsko selo sportisti mu ne daju mira

Čak i sada, kada je počelo takmičenje, svi žele da proćaskaju sa Srbinom, da naprave selfi, da se malo duže sa prvim teniserom sveta.

Zanimljivu scenu iz Olimpijskog sela otkrio je Amel Tuka, atletičar iz Bosne i Hercegovine koji je na svom Fejsub profilu otkrio kako je tekao njegov susret sa Đokovićem.

Ne, nije on prišao prvom teniseru svetu, jer je Nole prvi njega ugledao i javio mu se.

Foto: reuters

 

- Idem ti ja olimpijskim selom i nosim hranu kolegama iz reprezentacije, kad čujem neko govori: "Pa gde si ti?" Kontam, ko će sad biti, al' okrenem se, kad Novak Đoković, glavom i bradom! Svakim svojim gestom i rečenicom pokazao je svu svoju skromnost i ljudskost. Svim našim takmičarima je poželeo sreću na nastupima, a ja sam iskoristio priliku da mu još jednom čestitam na osvajanju Vimbldona i da mu kažem da svi svakako navijamo za njega i na olimpijskom turniru - napisao je Tuka i dodao:

 

 

- Nole je ljudina, sportista, humanitarac. Nole je naš prijatelj i dobar i iskren čovek i od srca mu želim zlato u Tokiju, a mi ćemo se opet videti u Visokom, Sarajevu ili Zenici. Znam sigurno da ce doći. Sretno Nole!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija