• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.07.2021

10:31

SKLANJAJU SE NOVAKU S PUTA! Ispao Gael Monfis! Zverev izdominirao u prvom kolu!

reuters

Tenis

SKLANJAJU SE NOVAKU S PUTA! Ispao Gael Monfis! Zverev izdominirao u prvom kolu!

Podeli vest

Aleksander Zverev, potencijalni protivnik Novaka Đokovića u polufinalu turnira na Olimpijskim igrama, u prvom kolu je savladao tenisera sa Tajvana Jen Sun Lua sa 2:0 (6:1, 6:3).

Nemac je izdominirao u prvom meču u Tokiju, a u sledećem kolu igrati protiv Galana Riverosa, dok bi u trećem kolu mogao na Lorenca Sonega.

Foto: reuters

 

Gael Monfis mogao je u jednom momentu hipotetički da se sastane sa Novakom Đokovićem, ali to se neće dogoditi jer je Francuz eliminisan već u prvom kolu. On se sastao sa Iljom Ivaškom i poražen je sa 1:2 - 4:6, 6:4, 5:7 u uzbudljivom meču. 

Hubert Hurkač prošao dalje jer je u prvom kolu savladao Luka Savija sa 2:0 u setovima - 6:2, 6:4. Ubedljiv meč poljskog tenisera kome će svakako leći brza podloga u Tokiju.

Endi Marej je odustao od takmičenja u singlu zbog povrede.


Kanađanin Feliks Ože-Alijasim doživeo je šokantan poraz na startu olimpijskog turnira.
Mladi teniser je poražen od 190. tenisera sveta, Australijanca Maksa Parsela, 6:4, 7:6 (2)

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija