• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.07.2021

11:11

AUSTRALIJANAC OVO NIJE OČEKIVAO OD NOVAKA! Mislio sam... Ali, ako neko može, to je on! Niko ne može da ga pobedi!

ap photo

Tenis

AUSTRALIJANAC OVO NIJE OČEKIVAO OD NOVAKA! Mislio sam... Ali, ako neko može, to je on! Niko ne može da ga pobedi!

Podeli vest

Čuveni australijski dubl igrač Tod Vudbridž kaže da ne vidi ko može da zaustavi Novaka Đokovića

Prvi teniser sveta mogao bi ove setone da osvoji "kalendarski slem" ako pobedu na Ju Es  openu, ali Srbin želi i Zlatni slem.

Ukoliko naš as osvoji zlatnu medalju una Olimpijskim igrama, a potom pobedi i u Njujorku uradiće nešto što nije nijedan teniser u istoriji. 

Foto: ap photo

 

Novak je video mogućnost da se "cementira" kao najveći svih vremena ako osvoji Zlatni slem. Mislio sam da mu je najveći cilj da osvoji sve grend slemove pošto je već bio na Olimpijskim igrama i ima medalju, ali to bi ga definitivno odvojilo od bilo koga u muškom tenisu - kazao je Tod Vudbridž.

Foto: ap photo

 

- Osvojiti svih pet turnira, mislim da je to baš ambiciozno. Ali, ako postoji neko ko to može da uradi - onda je to Đoković. On je favorit, ali je sve na tome da li će se mentalno i fizički oporaviti od Vimbldona. S obzirom na njegov trening i rutine koje ima, mislim da će biti dobro. Ne vidim ko može da ga pobedi trenutno - ocenio je Vudbridž za sajt Australijan opena.

Novak Đoković je u prvom meču u Tokiju pobedio Uga Delijena, a u drugoj rundi turnira u Tokiju igra protiv Jana Lenarda Štrufa.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija