• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.07.2021

09:11

MEDVEDEV POLUDEO, UMALO ZGROMIO NOVINARA ZBOG RUSA! Treba da vas je sramota! neću više da ga vidim!

reuters

Tenis

MEDVEDEV POLUDEO, UMALO ZGROMIO NOVINARA ZBOG RUSA! Treba da vas je sramota! neću više da ga vidim!

Podeli vest

Ruski teniser Danil Medvedev je pobedio Fabija Fonjina na Olimpijskim igrama, ali je meč ostao u senci njegve svađe sa sudijom a potom je napravio skandal na konferenciji za medije

Prvo je tokom meča sa Fabiom Fonjinijem imao svađu sa sudijama zbog toga jer je morao da igra u nehumanim uslova, jer je u Tokiju izuzetno toplo. 

Ali, to nije bilo sve, poludeo JE na novinare na konferenciji za štampu, pošto ga je žestoko isprovociralo jedno pitanje medija.

Foto: reuters

 

- Ruski sportisti nose stigmu prevaranata na ovim Igrama, kako se vi osećate zbog toga -  tako je glasilo pitanje zbog kog se iznervirao.

Foto: reuters

 

- Po prvi put u životu neću odgovoriti na pitanje. Treba da vas bude sramota! Trebalo bi da ga sklonite sa Olimpijskih igara, ne želim da ga vidim nikada više u životu - besan je bio ruski teniser koji će naredni meč da igra protiv Pabla Karenjo-Buste.

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija