• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.07.2021

16:32

NOVAKA PITALI DA LI JE UMORAN, ON IZ TOPA ODGOVORIO - NE! Đoković želi da osvoji SVE!

Tanjug/AP

Tenis

NOVAKA PITALI DA LI JE UMORAN, ON IZ TOPA ODGOVORIO - NE! Đoković želi da osvoji SVE!

Podeli vest

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u polufinale singla, ali i miks dubla na Olimpijskim igrama

Kada je Novak odlučio da ispred ličnih interesa stavi svoju državu i prezentuje je na najbolji mogući način u Tokiju, čitav svet je očekivao medalju od Đokovića.

Ipak, kolika je veličina govori podatak da će ove godine na Olimpijskim igrama juriti čak dve medalje, drugu u tandemu sa Ninom Stojanović u miks dublu. 

Foto: reuters

Danas je "počistio" sa terena Kei Nišikorija i zakazao dule sa Aleksandrom Zverevim, da bi potom i sa Ninom bio superioran protiv nemačkog dubla. 

- Odigrao sam protiv Nišikorija najbolji meč na turniru i ovo će mi biti veliki podstrek za sutra. Čeka me najteži meč, protiv Zvereva, ali poznajem ga dobro, znam šta me čeka, biću spreman. On pakleno servira? I ja pakleno riterniram - rekao je Novak Đoković nakon što je slavio i u miks dublu. 

Srpski šampion danas je dva puta bio na terenu, oba puta slavio, ali ističe da je mnogo važno što se nije mnogo umorio. 

Foto: reuters

- Da li sam umoran? Ne! Nisam se previše izmorio danas, nije moglo bolje ni u singlu, ni u dublu. Završio se dan na najbolji mogući način sa Ninom na terenu. Sad da se usredsredimo na naredni meč, da ne razmišljamo predaleko, korak po korak - podvukao je Đoković. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija