• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.07.2021

15:19

ŠTA SE DESILO NOVAKU? Zverev otkrio kako je pobedio Đokovića! Ne može da osvoji baš sve, imaće najviše grend slemova...

reuters

Tenis

ŠTA SE DESILO NOVAKU? Zverev otkrio kako je pobedio Đokovića! Ne može da osvoji baš sve, imaće najviše grend slemova...

Podeli vest

Zapalako je Aleksandar Zverev posle pobede protiv Novaka Đokovića u polufinalu Olimpijskih igara, a onda zagrlio prijateljima, izvinio se i rekao mu da je najveći

Igraće za olimpijsko zlato Nemac, a u finalu ga čeha Rus Karen Hačanov. 

Posle trijumfa je sa mnogo poštovanja pričao o Đokoviću, a otkrio je šta mu je rekao na mreži.

- Rekao sam mu da je na kraju dana on najveći svih vremena. Osvojiće najviše grend slemova, osvojiće sve Masterse, najduže će biti na broju jedan... Ja sam 99 odsto siguran da će tako biti.  Znam da je jurio istoriju, znam da je jurio Zlatni slem. Ali, ne možeš da osvojiš baš sve. Rekao sam mu: ”Najveći si svih vremena, ali izvini što sam te pobedio!” Lepo je i pobediti s vremena na vreme protiv njega - rekao je Aleksandar Zverev, prenosi Mozzartsport.

Foto: reuters

 

Strani novinari su ga upitali da li je razočaravajuće što Novak nije osvojio Zlatni slem.

- Pitate mene? Pa ja sam ga pobedio, šta želite da vam odgovorim. Da, žao mi je Novaka, ali osvojio je 20 Grend slemova, 550 mastersa. Ne može da ima sve. On je najveći svih vremena, osvojiće ih najviše uvek. Ali, srećan sam što sam u finalu.

Foto: reuters

 


Nemac je u polufinalu gubio  6:1 i 3:2 u drugom setu, kada je Đoković stao. Zverev je objasnio kako ga je pobedio.

- Igrao sam njegovu igru na neki način. Išao na duge razmene. Ulazio sam u duge poene, nisam išao na vinere. Igrao sam dobar tenis, ali protiv njega to neće da upali, jer će on da te uvek pobedi u tim dugim razmenama. Nakon što sam izgubio servis u drugom setu, odlučio sam da udaram jače, da tražim moje udarce i sve se dobro završilo. Na kraju dana trebalo je da budem agresivniji, da promenim nešto. Gubio sam, a nisam igrao toliko loše.

Foto: reuters

 

Novak je do kraja okršaja izgubio 10 od 11 gemova. Novinare je zanimalo kako se to desilo.

- Mislim da je bolje da pitate njega, ne želim da odgovaram u njegovo ime. Mislim da sam igrao agresivnije, da sam pogodio više vinera. Ali, možda će on imati drugačije mišljenje, pitajte njega.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59