• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.07.2021

22:13

RUSKINJA VAN SEBE ZBOG NOVAKA! Ispunio mi se SAN da igram sa ĐOKOVIĆEM – još sam ga i pobedila!

reuters

Tenis

RUSKINJA VAN SEBE ZBOG NOVAKA! Ispunio mi se SAN da igram sa ĐOKOVIĆEM – još sam ga i pobedila!

Podeli vest

Ruska teniserka Elena Vesnina ostvarila je pobedu sa Aslanom Karacevim u polufinalu miks dubla protiv Novaka Đokovića i Nine Stojanović i nije mogla da sakrije sreću posle sjajnog uspeha

Ruski par će se boriti za zlato u subotu, dok će Novak i Nina morati protiv Pirsa i Barti da igraju za bronzanu medalju.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković  izgubio je i u singlu i u dublu i želeće da što pre zaboravi ovaj dan!

Čak troje igrača mogu da kažu da su istog dana pobedili Đokovića, a posebno što je među njima i jedna dama.

Vesnina je dala i zanimljivu izjavu posle meča.

Foto: reuters

 



- Ostvario mi se san da igram protiv Novaka Đokovića. Još sam ga i pobedila. Vratila sam se iz penzije i vredelo je- rekla je Elena.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nastavljeni piromanski napadi na časne Srbe na severu KiM! Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!
Politika

Nastavljeni piromanski napadi na časne Srbe na severu KiM! Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!

Srpska lista saopštila je danas da paljenje automobila radniku opštine Privremenog organa Opštine Leposavić Ivanu Petroviću predstavlja nastavak piromanskih napada na časne Srbe na severu Kosova i Metohije "u režiji poslušnika i miljenika" premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija" na teritoriji opštine Leposavić, koju, kako navode "hoće da pretvore u leglo kriminala svojim nedelima".

18.04.2024

15:24

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija