• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.08.2021

21:25

KAŽU IMA BOLJIH, ALI ZLATO JE MOJE! Zverev PUN SEBE nakon Olimpijskih igara!

Tanjug/AP

Tenis

KAŽU IMA BOLJIH, ALI ZLATO JE MOJE! Zverev PUN SEBE nakon Olimpijskih igara!

Podeli vest

Nemački teniser Aleksandar Zverev osvojio je danas zlato na Olimpijskim igrama u Tokiju

Nemac je preko Novaka Đokovića stigao do finala gde je ubedljivom igrom protiv Karena Hačanova stigao do najsjajnijeg odličja. 

Foto: Tanjug

Zverev je nakon dodele medalja priznao da nema uspeha koji može da poredi sa zlatom na Igrama. 

- Kao dete sam zamišljao da ću jednog dana učestvovati na Igrama. Sada imam zlato oko vrata. Ne mogu da opišem šta osećam. Nijedne sekunde nisam igrao za sebe, već za sve sportiste ovde, za moju porodicu, roditelje, kćerku. Igrao sam za celu Nemačku - rekao je Saša Zverev. 

Zlato na Olimpijskim igrama je kruna karijere za svakog tenisera, a peti igrač sveta izuzetno je ponosan zbog velikog dostignuća. 

Foto: Tanjug/AP

- Malo je onih koji su srećniji na svetu sada. Ne mogu da poredim ovaj uspeh ni sa jednim, jer je ovo najveći događaj u svetu sporta. Neverovatna je vrednost olimpijske medalje. Sada je ovo zlato oko mog vrata, nije više samo 50 zlatnih lančića koje inače nosim. Svi teniski stručnjaci i bivši igrači su uvek govorili da su drugi momci bolji od mene. Sada imam 16 trofeja – četiri mastersa, Finalni turnir i zlatnu medalju - zaključio je Zverev.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Gaga

pre 2 godine

Gospodine Zverevu kaži jedno veliko HVALA našem najboljem na svetu gospodinu ĐOKOVIĆ NOVAKU što te je PUSTIO da i ti osetiš pobedu

Ja

pre 2 godine

Pradeda ti se prevrce u grobu zbog toga sto igras za fasiste a on ratovao sa njima.

Kresoja Bill

pre 2 godine

Bravo momče, odlično si odigrao ceo turnir. Čestitam od srca. Nole, idemo dalje junače, nove su pobede pred tobom.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija