• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.08.2021

09:36

Navijači u šoku, da li je kraj blizu? Federer donosi važnu odluku!

tanjug/ap photo

Tenis

Navijači u šoku, da li je kraj blizu? Federer donosi važnu odluku!

Podeli vest

Rodžer Federer nedavno je proslavio 40. rođendan, a kaže da još ne zna kada će se vratiti na teren, pa su njegovi fanovi malo uplašeni

Federer je odustao od Rolan Garosa posle tri meča, a na Vimbldonu je stigao do četvrtfinala, a preskočiće Toronto i Sinsinati.

Svi se pitaju da li će ga gledaju na Ju Es openu.

-Bio sam na odmoru, odmorio sam se. Ništa nisam radio još zbog problema sa kolenom. Posle Vimbldona, morao sam da sagledam situaciju. Ove nedelje ću imati sastanak sa mojim timom i doktorima i odlučićemo šta je najbolje. Trenutno, ništa nije sigurno i sve je pomalo klimavo -  rekao je Federer za "Blik" i zabrinuo navijače.

Foto: tanjug/ap photo

 

- Teško je, pre mi je bilo lakše. Pitanja su bila jasna: koji mi je renking, gde je sledeći turnir... danas je drugačije. Pitam se, kada ću se vratiti na teren, šta sada mogu da postignem, koji su mi ciljevi, kako ću sa porodicom, šta kaže moj tim... drugačije je sve nego pre 10 godina. Sada je kao u boksu. Imam sve manje borbi. Fokus na jednom meču je daleko veći. Morao sam to da ponovo naučim.

Federer je nedavno proslavio 40. rođendan, pa se malo našalio na svoj račun, ali penziju ne pominje.

Foto: Tanjug/AP

 

- Odjednom sam došao do 40. godine i pomislio sam da je to neverovatno. Odjednom kao da sam bio u dvadesetima baš baš davno. Bio sam kao dete tada, sada moram da budem mnogo ozbiljniji. Ja sam sada jedan od tih staraca - našalio se Rodžer.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija