• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.08.2021

07:07

NOVAKA SU RAZAPINJALI ZBOG OVOGA, A BRITANKA SME DA PRIČA ŠTA HOĆE! Progovorila o VAKCINACIJI, ali nju NE KRITIKUJU kao SRBINA!

reuters

Tenis

NOVAKA SU RAZAPINJALI ZBOG OVOGA, A BRITANKA SME DA PRIČA ŠTA HOĆE! Progovorila o VAKCINACIJI, ali nju NE KRITIKUJU kao SRBINA!

Podeli vest

Najbolji svetski teniser, Novak Đoković, opširnije nego ikada pričao je o vakcinaciji, odnosno takvoj vrsti zaštite od korona virusa na Serbian openu

Đoković je u Beogradu nedavno govorio o vakcinaciji i koroni i tada poručio:

- Drago mi je da igrači imaju opcije da biraju. Srbija ima tu, koliko vidim, mnogo opcija, ono što sam čuo je da se dosta njih vakcinisalo različitim vakcinama. Bilo je dosta nejasnoća hoće li vakcine biti obavezne ili ne. Nadam se da neće doći do toga, ja sam uvak taj koji podržava slobodu izbora. Odluku o tome šta ću raditi želim da čuvam za sebe. Neću da me uvuku u tu igru za ili protiv vakcine, ne želim da me neko etiketira na ovu ili onu stranu. Zato neću odgovoriti do kraja na to pitanje i nadam se da to poštujete -rekao je Novak. naglasio je Đoković.

Foto: reuters

 

Sada su britanski mediji pokazali koliko su dvolični na primeru njihove teniserke Džoane Konte (30)!

- Nisam savetovana još uvek da treba da se vakcinišem. Mislim da će mi to dati malo više vremena da vidim u kom pravcu se kreće svet i kako se sve dešava. Onda ću doneti ličnu odluku kada i da li ću to uraditi. Nisam protiv vakcine, nikako - rekla je Konta nakon što je zbog koorna virusa propustila učešće na Vimbldonu i Olimpijskim igrama, a preneo "Dejli Mejl".

Foto: Tanjug/AP

 

Dakle, iako su imali sličan stav, on nije na isti način dočekan u javnosti!

Verovatno se Nole već navikao na to, ali da nije fer - nije! Ovakav stav Britanke se bolje kotira, jer je to, kako kažu tamošnji mediji, lična odluka Konte. 

Ipak, na Srbina je "bačeno" drvlje i kamenje - ništa novo! 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija