• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.08.2021

11:32

POSLE ELIMINACIJE CICIPAS OTKRIO! Ja sam FAN Nikole Tesle! Teško brišem iz sećanja PORAZ OD ĐOKOVIĆA!

Tanjug

Tenis

POSLE ELIMINACIJE CICIPAS OTKRIO! Ja sam FAN Nikole Tesle! Teško brišem iz sećanja PORAZ OD ĐOKOVIĆA!

Podeli vest

Ruski teniser Danil Medvedev pobedio je Amerikanca Džona Iznera i plasirao se u finale Mastersa u Torontu, a protivnik će mu bit još jedan Amerikanac, Rajli Opelka koji je eliminisao Grka Stefanosa Cicipasa.

Grčki teniser Stefanos Cicipas bio besan zbog toga što nije uspeo da se plasira u finale, ali rekao je da je sve to deo procesa kako bi napredovao!

Voditelj programa je konstatovao da nije znao da se tako napaja dobrom energijom, na šta je Cicipas odgovorio:

Foto: Tanjug

 

- Ja sam veliki fan Nikole Tesle - nasmejao se Cicipas i dodao - bio sam tamo zbog energije.

Treći reket sveta je priznao da još nije načisto posle onog poraza od Novaka u finalu Rolan Garosa!

- Trebalo mi je dosta vremena. Teško je to izbrisati iz sećanja. Sada je to deo prošlosti, ali teško je sve to progutati. Isto tako, to je nemoguće promeniti jer to je ishod nečega što se dogodilo. Jedini način je da idem napred, da se moja frustracija pretvori u nešto jače, sledeći put.

Foto: Tanjug

 

Ponovio je po ko zna koji put Cicipas da polako dolazi do smene generacija i da neki mlađi "dolaze".

- Imamo mnogo igrača mladih igrača, dopadaju mi se obračuni sa mnogima od njih. Vidim ih kao potencijalne kandidate za grend slem finala, ovaj sport izgleda dobro. Svi se razlikujemo kao ličnosti, po stilu igre, mnogo čemu. To dolazi od naših kulturoloških razlika, stvari koje možemo da ponudimo našem sportu. Protiv mnogih mlađih mi je teško da igram i svestan sam da sam bio deo tog njihovog napredovanja. Igrao sam protiv njih pre tri ili četiri godine, evi suočavamo se na terenu i sada. Vidim koliko su napredovali- zaključio je Cicipas.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija