• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.08.2021

08:09

ĐOKOVIĆI U LJUBAVNOM ZANOSU! Nole i Jelena nisu mogli da se suzdže! Pljuštali poljupci... /VIDEO/

Printskrin video

Tenis

ĐOKOVIĆI U LJUBAVNOM ZANOSU! Nole i Jelena nisu mogli da se suzdže! Pljuštali poljupci... /VIDEO/

Podeli vest

Srpski teniser Novak Đoković u Crnoj Gori se priprema za US open, a svaki trenutak koristi da bude sa porodicom

Novak Đoković je sa suprugom Jelenom i prijateljima u nedelju uveče uživao na koncertu Dina Merlina u Budvi!

Slikao se Nole sa mnogim poznatim i anonimnim osobama te večeri, đuskao i smejao se sa prijateljima, a onda je u jednom momentu zgrabio ženu i zaplesao sa njom!

Đokovići nisu skidali osmeh sa lica, a sve je zabeležio biznismen Jugoslav Karić, koji je zaljubljene "golupčiće" snimio i objavio na svojoj Instagram priči! 

Odmah su fanovi porodice Đoković počeli da "dele" snimak i poručivali im koliko su divni, prelepi, čarobni i da uvek ostanu takvi!

Nažalost, epizoda u Tokiju nesrećno je završena, a Novak Đoković se sa Olimpijskih igara vratio bez medalje za Srbiju. Rešio je najbolji teniser da uzme nekoliko "slobodnih dana" kako bi ohladio glavu, nakon čega je doneo odluke za budućnost!

Nema sumnje da osim što naporno trenira i uživa maksimalno!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija