• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.08.2021

16:22

MEDVEDEV DIŠE ZA VRATOM NOVAKU I PORUČUJE! SVI vole da gledaju FEDERERA!

tanjug/ap photo

Tenis

MEDVEDEV DIŠE ZA VRATOM NOVAKU I PORUČUJE! SVI vole da gledaju FEDERERA!

Podeli vest

Ruski teniser Danil Medvedev novi je osvajač Mastersa u Torontu! On je u finalu savladao Amerikanca Rejlija Opelku rezultatom 6:4, 6:3

Propustio je Rodžer Federer gotovo godinu dana tenisa prošle sezone zbog povrede tenisa, vratio se na Tur pred turnir u Dohi, ali se od samog starta vidi da to nije isti igrač kao i pre hirurškog zahvata. 

Foto: Tanjug

 

Švajcarac se zbog umora povukao sa Rolan Garosa, na Vimbldonu je poražen, a kasnije je isplivala istina da je u Londonu igrao sa povredom kolena, od koje se još uvek nije oporavio. 

Rodžer Federer je u nedelju uveče objavio da propušta US Open zbog povrede kolena pošto mora na još jednu operaciju!

Poruku podrške mu je poslao i novi šampion Rodžers kupa u Torontu, ruski teniser Danil Medvedev.

Foto: Tanjug/AP

 

- Svi volimo da gledamo Federera. Nadam se da će se uskoro vratiti na teren, jer to je ono što on želi. To je ono što svi žele. A ja mu želim brz oporavak- poručio je Danil Medvedev.

Podsećamo, Švajcarac je osmog avgusta napunio 40 godina i jasno je da vreme uzima "danak" i pravo je pitanje da li je ovo početak kraja za legendarnog tenisera. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija