• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.08.2021

09:00

CICIPASA NE ZANIMA NOVAK! GRK OTKRIO PLAN! Moj sledeći cilj je BROJ 1!

Tenis

CICIPASA NE ZANIMA NOVAK! GRK OTKRIO PLAN! Moj sledeći cilj je BROJ 1!

Podeli vest

Grčki teniser Stefanos Cicipas započeo je drugu nedelju na mestu broj 3 na ATP rang listi, a otkrio je da nije ni znao kada se to desilo

Stefanos Cicipas je presrećan što je dospeo na treću poziciju ATP liste, a kao naredni korak vidi napad na sam vrh svetskog tenisa, na kojem je već dugo Novak Đoković.

- Videti sebe na trećem mestu je značajno. To mi je bio cilj na početku sezone, a sada ću morati da ostanem na tom mestu i neprestano osvajam bodove svake nedelje. Mala je razlika između drugog i četvrtog mesta - rekao je Cicipas i dodao:

Foto: tanjug/ap phoTO

 

- Pre nekoliko nedelja sam se probudio u ponedeljak i neko mi je rekao da sam stigao do trećeg mesta na ATP rang listi. Nisam znao koji je rezultat Nadal morao da postigne, jer nisam pratio priču, ali osećao sam se dobro. Rangiranje je važno i odražava nešto. Sledeći korak je broj 1 i nadam se da ću u tome i uspeti.

Kada je Cicipas upitan šta mu je važnije, Grend slem ili mesto broj 1 na listi, bio je u nedoumici!

- To je dobro pitanje - odgovorio je Grk kroz osmeh, pa nastavio:

Foto: Reuters

 

 Sa Grend slemom imaš veće šanse da dođeš do broja 1. Osvajanje Grend slema može doneti mnogo bodova, samopouzdanja i na kraju tu poziciju- istakao je on.

Cicipas trenutno ima 8.350 bodova. Medvedev, 10.120, dok je Novak na vrhu sa 12.113 poena.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Teniser

pre 2 godine

Koliko god mi je Stefanos bio simpatičan u početku sada imam sve veći problem da ga gledam - postao je baš iritantno nadmen i ohol da to prosto iritira. Pre Vimbldona pretio Đokoviću pa završio u prvom kolu, slično je bilo i na OI u Tokiju, traži da se i u muški tenis uvede "coaching" jer njegov tata ne može da se uzdrži od davanja saveta tokom igre pa na svakom meču dobija opomene. Sa takvim stavom i prilično tankim živcima nema on šanse da skoro stigne do #1

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija