• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.08.2021

09:27

PADAJU PRVE PRETNJE NOVAKU! Svi želimo da ga SRUŠIMO!

Tenis

PADAJU PRVE PRETNJE NOVAKU! Svi želimo da ga SRUŠIMO!

Podeli vest

Ruski teniser Danil Medvedev najavio je "rušenje" Novaka Đokovića na US Openu

Srpski šampion Novak Đoković spreman je za US Open i napad na "kalendarski slem". Ipak, na putu ka istoriji stajaće mu brojni teniseri mlađe garde, a prvi u redu Danil Medvedev. 

Drugi reket sveta dugo tavori bez pobede protiv najboljeg tenisera sveta, a šansa da se tako nešto dogodi moguća je samo u finalu budući da su Novak i Danil nosioci u svojim delovima "kostura". 

- Svako od nas želi da bude prvi koji će osvojiti grend slem. U stvari, Tim je to uradio. Od velike trojke tu je samo Novak, koji je na pragu kalendarskog slema. Stefanos mu je u finalu Rolan Garosa uzeo prva dva seta, ja sam bio u finalu Australije. Pokušaćemo da pobedimo Đokovića - istakao je Medvedev. 

Foto: Reuters

Ruski teniser je u dobroj formi, ali je to još uvek daleko od igre kojom bi mogao da preti Novaku Đokoviću pred grend slem. 

- Mnogo su veća očekivanja. A veoma dobro se sećam te 2019. Moj najbolji rezultat na slemovima bilo je četvrto kolo Australijan Open. Tada mi je bio cilj četvrtfinale. Sada imam dva finala i treba mi pobeda. Igrao sam dobro u Torontu i Sinsinatiju, gde su iste lopte, isti uslovi, ista vlažnost. Želim samo da održim taj nivo. Kada igram dobro znam da protivnicima mogu da nanesem nevolje, a to je najvažnije. Ovo je Slem, biće teških mečeva i samo želim da igram dobro, da uradim dobre stvari na US openu - podvukao je on. 

Podsećamo, US Open počinje 30. avugsta, a Novak Đoković će u prvom kolu igrati protiv kvalifikanta iz Danske. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija