• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.08.2021

11:51

NOVAK JE NAJBOLJI SVIH VREMENA, SVIDELO SE DO VAMA ILI NE! Teniserka SASULA sve u lice NOVINARIMA!

Tanjug/AP

Tenis

NOVAK JE NAJBOLJI SVIH VREMENA, SVIDELO SE DO VAMA ILI NE! Teniserka SASULA sve u lice NOVINARIMA!

Podeli vest

Bivša teniserka Barbara Šet smatra da će Novak Đoković biti pod velikim pritiskom u Njujorku

Teniski svet sa nestrpljenjem čeka početak poslednjeg grend slema u sezoni US Opena. Prvi favorit za novu titulu je sprski teniser Novak Đoković koji će u Njujorku imati šansu da objedini sva četiri trofeja sa najjačih turnira u sezoni. 

Novak će u prvom kolu igrati protiv kvalifikanta iz Danske, a bivša teniserka Barbara Šet smatra da će Srbin imati ogroman pritisak u Njujorku zbog "GOAT" trke. 

- Mislim da će Novak na kraju završiti kao najbolji svih vremena. Da li vam se to sviđa ili ne, to nije važno. Ako osvoji ovaj turnir imaće najviše grend slemova. Ne verujem da će Federer osvojiti još jedan. Bili bismo srećni da ga vidimo da igra, zajedno sa Rafom, ali stvari nisu nimalo lakše. Ne verujem ni da će Medvedev, Cicipas ili neko drugi osvijiti 21 titulu. Novak izgleda kao da ima 27 ili 28 godina. Veoma je spreman i dobro se stara o svom telu. Čak i da ne uzme titulu u Njujorku, osvojiće ih još. Zna koliko je važno narednih nekoliko godina - rekla je Barbara Šet. 

Foto: reuters

U Njujorku ove godine Đoković je jedini predstavnik "velike trojke", te je novinare zanimalo ko će biti najveći konkurent srpskom teniseru na US Openu. 

- Ovim redom, Medvedev, Cicipas, Zverev pa Beretini. Rubljov je takođe igrao dobro. Očekujem uzbudljiv turnir. Na poslednjih nekoliko slemova videli smo kako se Novak nosi sa mladim igračima. Veoma dobro podnosi pritisak. Očigledno će ga osećati i tokom naredne dve nedelje, inače ne bi bio čovek. On može da osvoji sva četiri turnira u godini. Sve je u tome kako će se nositi sa pritiskom, biće interesantno - dodala je ona. 

Za kraj, evo kako ona vidi tenis kada se "velika trojka" povuče sa scene. 

- Danil će osvojiti slem, možda već sad, ko zna? Sigurna sam da jednom hoće, već je pobeđivao najbolje i razvio se kao igrač. Zverev takođe. Nisam zabrinuta za muški tenis posle Rodžera, Rafe i Novaka jer je ovo dobra generacija. Imaju drugačije stilove i jake ličnosti. Sve je uzbudljivo u toj mešavini novih i starih generacija, svi čekaju da vide ko će od tih mladih prvi doći do grend slema - povukla je Šet. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija