• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.08.2021

22:51

BIVŠI BROJ JEDAN PORUČIO! Novak OČAJNIČKI želi da osvoji US OPEN! Publika će biti protiv! Oglasila se i Jelena Dokić!

Tenis

BIVŠI BROJ JEDAN PORUČIO! Novak OČAJNIČKI želi da osvoji US OPEN! Publika će biti protiv! Oglasila se i Jelena Dokić!

Podeli vest

Trijumfom na US Openu Novak Đoković bi ostvario kalendarski slem, što nije uspelo nikom još od Australijanca Roda Lejvera 1969. godine

Evo kako ljudi iz sveta tenisa iz Australije gledaju na Novakove šanse u Njujorku.

Bivši broj jedan, Lejton Hjuit, poručio je bez dlake na jeziku:

Foto: Reuters

 

- Ovo je ogromna prilika za njega sa osviji sva četiri u jednoj sezoni. Očajnički to želi. U Njujorku doduše vole autsajdere, publika će biti izazovna i neće mu dozvoliti da tek tako uzme još jedan slem. Tamo će biti i navijača Federera i Nadala koji neće hteti da Novak bude ispred njihovih ljubimaca po broju slemova. Toliko je težine u ovom turniru, to je neverovatno. Sve je na broju jedan -  kaže Hjuit.

Foto: Tanjug/AP

 

Jelena Dokić takođe smatra da je ovo svakako sjajna prilika!Jelena Dokić je podvukla da Medvedev, Zverev i Cicipas mogu da mu naprave problem, ali ističe da dobiti ga u pet setova, ove godine, je bila nemoguća misija.

Foto: printscreen

Jelena Dokić

Ališa Molik  misli da će Novak uspeti u svojim namerama.

- Bez dileme je favorit na US Openu i mislim da će uspeti. To što mu se desilo na Olimpijskim igrama mislim da će mu biti od pomoći. Sada će igrati sa još više žara imajuću na umu da mu na OLimpijskim igrama nije išlo kako je želeo. To će ga nositi, daće mu dodatnu snagu.

Lejton Hjuit kaže da je dobro što je odmorio nekoliko nedelja posle Tokija.

- Uzeo je nekoliko nedelja, što je dobro za njega. Dobro udara lopticu, zna kad treba da izađe i dominira prvom nedeljom. Sada će morati da bude mentalno u pravom stanjuu, jer ima drugu priliku, analiziraće šta se desilo u Japanu i da li su emocije, koliko god to želeo, imale loš uticaj na njega. On je favorit, ali ima nekoliko momaka koji mogu da ga izazovu- poručio je Hjuit.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
posmatrac iz daleka

pre 2 godine

daLI ZNATE NEKOG SPOTISTU KOJI U SLICNIM USLOVIMA NE BI DAO SVE OD SEBE DA NAPRAVI OVAKAV PODVIG: SVA CETERI GRAN-SLEMA U JEDNOJ KALAENDARSKOJ GODINI ????? Cudo bi bilo da Nole to ne zeli !!!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija