• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.09.2021

18:29

NOVAK JE LUDO NERVOZAN, NJEGOVI NERVI SU NA ISPITU! Svi navijaju protiv SRBINA, ali DŽABA!

USA Today

Tenis

NOVAK JE LUDO NERVOZAN, NJEGOVI NERVI SU NA ISPITU! Svi navijaju protiv SRBINA, ali DŽABA!

Podeli vest

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u drugo kolo US Opena

Đoković je u prvom kolu bio siguran i lako savladao Danca Runea, ali se videla i nervoza u momentima kada nije išlo. Jasno je da srpski as trpi ogroman pritisak zbog istorijske šanse koju može da "prigrabi" u Njujorku. 

Foto: Tanjug/AP

Novak ima šansu da objedini sva četiri grend slema u sezoni i postane prvi igrač još od Rod Lejvera. Najbolji teniser današnjice već je osvojio Australijan open, Rolan Garos i Vimbldon, te mu US Open ostaje poslednji "ispit" pred ulazak u istoriju. 

Iako borba za "GOAT" traje već dugo vremena, Patrik Muratoglu poručio je da Novak mora da pobedi sam sebe ukoliko želi da bude veći od Rafeala Nadala i Rodžera Federera. 

- Ova godina je posebna za Novaka. Uvek je bio daleko od Rodžera i Rafe po broju Grend slem titula, a sada su svi izjednačeni. Zna da ima priliku da ispiše istoriju i oseća napetost sve veću. Dva seta protiv Cicipasa u finalu Rolan Garosa osećao se jako nervoznim, mnogo više nego obično. Na Olimpijskim igrama je izgubio tako nešto, poludeo je od besa i izgubio. Osećam kako se nadograđuje. Ovaj trenutak za njega znači igru nerava - rekao je Muratoglu za Eurosport. 

Foto: USA Today

Srpski teniser nije uspeo da osvoji Olimpijske igre budući da je poražen u polufinalu u Tokio od Aleksandera Zvereva. 

- Na turniru je izgubio u polufinalu od Zvereva. Bio je ludo nervozan i ostao sa gorkim ukusom u ustima. Toga mora da se reši - zaključio je on. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija