• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.09.2021

23:24

LAJOVIĆ PODRŽAO DRUGA! Novak ima OGROMNE šanse za "ZLATNI SLEM"!

Tenis

LAJOVIĆ PODRŽAO DRUGA! Novak ima OGROMNE šanse za "ZLATNI SLEM"!

Podeli vest

Srpski teniser Dušan Lajović veruje da Novak može do "kalendarskog slema"

Nažalost, u Njujorku je od srpskih tenisera u singl konkurenciji ostao samo Novak Đoković budući da seča favorita u prvom i drugom kolu nije preskočila ni naše tenisere. Većina njih zastala je na prvom koraku, ali ne i Dušan Lajović koji je bio uspešan na startu turnira. 

Ipak, u drugom kolu na put mu je stao Piter Gojovčik i posle velike borbe uspeo da savlada našeg tenisera. 

Jasno je svima da su sve oči sveta uprte u Novaka Đokovića i njegov pohod na "kalendarski slem", a Duci smatra da najbolji teniser sveta ima jako dobre šanse da napravi istorijski rezultat. 

- Zbog gužve i rasporeda nismo se sreli, ali verujem da on ima velike šanse za Zlatni slem - izjavio je Lajović nakon eliminacije. 

Srpski teniser imao je sve u svojim rukama protiv Gojovčika, ali je propustio ogroman broj prilika i na kraju ispao u drugom kolu. 

Foto: USA Today

- Drugi set je bio promenjiv, protivnik je ispustio šanse da se odvoji, potom u četvrtom nisam iskoristio brejk lopte. Teško je posle bilo igrati kada je on dobio samopouzdanje, ali opet je spasao brejk lopte, igrao je dobro, ali mogao sam više da preuzimam inicijativu, nažalost nisam i posle ovoga ostaje šteta što nisam dobio meč, jer sam se osećao dobro na terenu - izjavio je Lajović za "RTS". 

Poslednjih dana program na US Openu diktiraju vremenski uslovi, a i Lajovićev duel drugog kola prekinut je dva puta zbog kiše. 

- Takav dan, loša prognoza, ali opet i pored toga sam dobrim delom meča bio u kontroli i jedino što sam propustio prilike u četvrtom setu i to je dovelo do toga da on dobije samopouzdanje. Sledi mi turnir u San Dijegu, pa potom igranje na Indijan Velsu, to je plan - podvukao je Lajović. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija