• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.09.2021

08:46

TENISKA HEROINA POBEDILA RAK, PA ZAVRŠILA KARIJERU NA US OPENU!

Tanjug/AP

Tenis

TENISKA HEROINA POBEDILA RAK, PA ZAVRŠILA KARIJERU NA US OPENU!

Podeli vest

Španska teniserka Karla Suares Navaro završila je u Njujorku igračku karijeru

Hrabra teniserka Karla Suarez Navaro je pobedila rak limfoma i vratila se na teniski teren.

Želela je da se vrati na teren i tamo završiti karijeru i to je učinila. Suares Navaro izgubila je u prvom kolu singla US Opena, a sada i u dublu.

Ona i Sara Erani izgubile su od Koko Gof i Ketrin Mekneli 6:3, 6:4.To je bio njen poslednji meč u karijeri.

Podsetimo, španska teniserka Karla Suarez Navaro završila je tretman za lečenje od Hočkinovog limfoma i ona je posle nešto više od šest meseci izlečena od raka! Ona je tu radosnu vest tada i objavila na društvenim mrežama, kao što je to uradila i u septembru prošle godine kada je ustanovljeno da je bolesna.

Foto: Tanjug/AP

 

– Još jedan korak napred. Hvala svima na porukama podrške. Svaka vaša reč mi je dosta značila da pobedim ovu opaku bolest. Posebno hvala medicinskom osoblju koje je brinulo za mene svaki dan. Izlečena sam – napisala je Suarez Navaro

Vest da je bolesna sačekala ju je prošle godine pred US Open koji je morala da otkaže. Sreća za nju, pa je sve još bilo u ranoj fazi i lakše je moglo da se leči.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija