• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.09.2021

12:06

NOVAČE, IMAŠ ŠANSU VEKA! Aktuelni šampion US OPENA bodri prijatelja!

Tenis

NOVAČE, IMAŠ ŠANSU VEKA! Aktuelni šampion US OPENA bodri prijatelja!

Podeli vest

Najbolji teniser sveta Novak Đoković savladao je Italijana Matea Beretinija 3-1 (5:7, 6:2, 6:2, 6:3) i plasirao se u polufinale US Opena, gde će odmeriti snagu sa Aleksandrom Zverevim

Nekadašnji osvajač US opena, Dominik Tim (koji je i dalje aktuelan šampion) smatra da prvi teniser sveta Novak Đoković u Njujorku ima idealnu šansu da ispiše istoriju i postavi rekord po broju Grend slem titula!

Foto: Starsportphoto

 

Sve oči su uprte u Novaka Đokovića i svi se pitaju hoće li uspeti da svoje ime ispiše zlatnim slovima u istoriju tenisa!?

- Svi znamo da Novak ima šansu veka i da će teško imati ovakvu vrstu mogućnosti u budućnosti. Čak ni on ne može da cilja na svaki Grend slem. Učiniće sve da stavi šlag na tortu- kaže Austrijanac.

Foto: reuters

 

Tim daje veće šanse Đokoviću nego Danilu Medvedevu i Aleksanderu Zverevu.

- Novak Đoković ima verovatno najteži put od kandidata za titulu. Ako postoji neko sposoban da sve to prođe, to je onda Nole- poručio je Tim.

Podsetimo, polufinala Đoković – Zverev i Medvedev – Ože-Alijasim na programu su u noći između petka i subote!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija