• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.09.2021

15:04

AMAJLIJA PROTIV ĐOKOVIĆA - MEDALJA IZ TOKIJA! Zverev gazi na US openu, a spava sa zlatom sa Olimpijskih igara!

reuters

Tenis

AMAJLIJA PROTIV ĐOKOVIĆA - MEDALJA IZ TOKIJA! Zverev gazi na US openu, a spava sa zlatom sa Olimpijskih igara!

Podeli vest

Aleksandar Zverev je bez mnogo problema stigao među četiri najbolja tenisera na US Openu, a Nemac je u četvrtfinalu razbio južnoafričkog predstavnika Lojda Herisa! Naredni protivnik mu je Novak Đoković, najbolji teniser svih vremena

Teniser iz Hamburga, Aleksandar Zverev igra tenis života i nalazi se u seriji od 16 uzastopnih pobeda, a u toj seriji je i trijumf nad Đokovićem u polufinalu Olimpijskih igara u Tokiju posle kojeg je na vrat okačio zlatnu medalju!

Foto: Tanjug/AP

 

Olimpijski šampion kaže da je medalju iz Japana poneo sa sobom u Njujork kao amajliju, a drži je u krevetu.

Foto: Tanjug

 

- Spavam sa medaljom svake večeri. Dokle god nemam devojku, ima dovoljno mesta za nas dvoje i niko se ne buni - izjavio je Zverev, a preneo nemački Bild.

Saša Zverev ne krije da medalja iz Tokija za njega ima veliki značaj.

Foto: Tanjug/AP

 

- Ova medalja je nagrada za godine rada, odricanja, nespavanja, treninga, discipline, suza. Samo sportisti znaju koliko je žrtve potrebno da bi se osvojio veliki trofej - istakao je Zverev.

U petak uveče Zverev će biti na najtežem ispitu, jer ga čeka najbolji teniser sveta. Može li pobediti Novaka dva puta u dva  meča, saznaćemo ukoro!

Verujemo da mu Novak neće to dozvoliti ...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija