• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.09.2021

17:29

PA OVO JE HIT! Amerikanac OTKRIO kako da pobedite NOVAKA! GENIJALNA taktika protiv Srbina!

USA Today

Tenis

PA OVO JE HIT! Amerikanac OTKRIO kako da pobedite NOVAKA! GENIJALNA taktika protiv Srbina!

Podeli vest

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u polufinale Otvorenog prvenstva SAD-a

Po navici srpski teniser stigao je do samog kraja grend slema, a rival u polufinalu US Opena će mu biti nemački as Aleksander Zverev koji je i više nego dominantan u dosadašnjem delu turnira. 

Ipak, Novak će biti favorit u noći između petka i subote bez obzira na to što je Zverev savladao srpskog tenisera pre samo mesec dana na Olimpijskim igrama. 

Đoković je u četvrtfinalu ponovo prodao prvi set, ali je Mateo Beretini primetio posle poraza da Novaka ne zanima činjenica da gubi posle prvog seta, a slično je bilo i tokom celog turnira. 

Foto: Tanjug

Mladi Danac Hoger Rune osvojio je jedan set, a protiv Kei Nišikorija i Džensona Bruksbija izgubio je prvi i iz deficita kretao da igra, pa čistio rivale bez problema. 

Sve to je dalo povoda američkom novinaru da smisli taktiku po kojoj bi ostali teniseri mogli da savladaju Novaka Đokovića, a rešenje je baš u prvom setu. 

- Jasno je da je najefikasniji način da se pobedi Novak da se igra sa njim u jedan dobijeni set - napisao je Kristofer Kleri. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija