• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.09.2021

15:28

O MOJ BOŽE! Jelena ne može da veruje šta je Novak uradio! /VIDEO/

print

Tenis

O MOJ BOŽE! Jelena ne može da veruje šta je Novak uradio! /VIDEO/

Podeli vest

Novak Đoković je izgubio prvi set od Aleksandra Zvereva u polufinalu Ju Es opena, ali kada je mašina proradila Nemac je ostao bez šansi, mada je dobro namučio prvog tenisera sveta (3:2)

Novak Đoković će u u finalu US Opena  protiv Danila Medvedeva igrati za 21. grend slem u karijeri, ujedno i Kalendarski slem koji nije viđen 52 godine. 

U polufinalu je naš as najavio kakav će spektakl prirediti u borbi za trofej. Đoković i Zverev odigrali su neke spektakularne poene. 

Foto: USA Today

 

Čak je i Jelena Đoković ostala bez teksta kada je videla šta Novak radi. Početkom petog seta kada je odmah napravio brejk i poveo 2:0 odigrali su još jedan nezaboravan poen Novak i Saša. Razmena od 30 udarca sada je pripala Đokoviću.

Prvo je slajsom iznenadio rivala na mreži, pa potom dobio poen za veliko slavlje, a kamera je odmah pronašla Jelenu.

- O moj Bože! - moglo se pročitati sa njenih usana uz visoko podignutu pesnicu.

 

 

 

https://mondo.rs/Sport/Tenis/a1529038/Jelena-slavi-poen-Novaka-Djokovica-na-US-Openu.html

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jelena Srpkinja

pre 2 godine

Nije ona rekla "O, moj Boze", nego "O, my God". Mozda je htela da je razumeju oni koji ne razumeju srpski jezik ili se stidela da to izgovori svojim maternjim jezikom.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija