• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.09.2021

00:45

NOVAK PLAKAO PA PORUČIO! SRCE MI JE ISPUNJENO SREĆOM! Ako je iko zaslužio ovaj pehar - to je Danil!

printscreen

Tenis

NOVAK PLAKAO PA PORUČIO! SRCE MI JE ISPUNJENO SREĆOM! Ako je iko zaslužio ovaj pehar - to je Danil!

Podeli vest

Nije uspeo Novak Đoković! Danil Medvedev je stao na put najboljem teniseru svetu da ispiše istoriju i deklasirao ga je potpuno neočekivano sa 3:0 u finalu US Opena

Danil Medvedev je novi vladar US Opena! Rus je uništio Novakov san! Sjajnom igrom sprečio je Srbina da postane nedodirljiv! Najbolji! Večan!

Preveliki pritisak je bio na Novakovim leđima, a ne pamti se kada je odigrao ovako očajan meč najbolji teniser na svetu! 

Foto: Tanjug

 

Nije uspeo u nameri da osvoji kalendarski slem! Nije uspeo da ispiše istoriju! Nije smogao snage da prestigne Nadala i Federera, koji se bez sumnje sada raduju jednako kao Medvedev!

Foto: Tanjug

 

Drugi teniser sveta bio je nepremostiva prepreka za Srbina! Rasplakala je publika Novaka pred poslednji gem na meču! Prvi put je Njujork vikao - Novak, Novak, Novak!

- Hvala mnogo ljudi! Želeo bih da čestitiam Danilu fantastičan meč i turnir! Ako je iko zaslužio sada ovu titulu, to si ti! Imaš fantastičan tim! Jedan si od najboljih ljudi na turi i znam da ti sledi uspešna karijera! Razmišljao sam o oba scenarija, a želim da kažem da večeras iako nisam dobio meč, moje srce je ispunjeno srećom, jer ste učinili da se osećam ovako specijalno! DOdirnuli ste moju dušu, nikada se nisam osećao ovako! Volim vas ! Mnogo vam hvala na svemu što ste noćas uradili za mene!

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pera

pre 2 godine

Ispada da su Medvedev i Djoković igrali protiv Noleta. Ovako loša igra Djokovića se ne pamti. Po svemu sudeći mora da nauči tenis iznova: da nauči da servira, da nauči da usmeri loptu, da nauči da se lopta ne daje "na reket" protivniku, da ne trči na mrežu kada je jedva prebacio loptu na stranu protivnika, da nauči da reket nije kriv, pa prema tome nesme da se lomi, da nauči da vrati loptu bar sto puta bez greške, da nauči da smečuje loptu u stranu gde protivnika nema. Šteta, zaista šteta, Nole je zaslužio više nego što je Djoković pružio. Ponovo u osnovnu školu tenisa burazeru !!!!!!!

Doca

pre 2 godine

Idi ti Pero naučniče u policiju jer, da je Pera ranije otišao u policiju ....

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija