• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.09.2021

15:24

TO JE BILO NEHUMANO! Nešto se dešavalo u Novaku i gomilalo poslednjih meseci!

Tenis

TO JE BILO NEHUMANO! Nešto se dešavalo u Novaku i gomilalo poslednjih meseci!

Podeli vest

Prošlogodišnji pobednik US opena Dominik Tim kaže da je nehumano ono što se Novaku Đokoviću dešavalo tokom poslednjih meseci, što je uzelo danak u finalu grend slema u Njujorku

Novak Đoković poražen je u finalu od Danila Medvedeva, a samo jedna pobeda ga je delila od 21. slema i kalendarskog grend slema

Tim smatra da je Đoković popustio zbog ogromnog pritiska koji je imao da osvoji grend slem.

- Videla se da je Novak Đoković pod ogromnih pritiskom, pogotovo u poslednjoj razmeni, koju je igrao u suzama. Videli smo da se dešava nešto u njemu, nešto što se gomilalo prethodnih nedelja i meseci. To je bilo nehumano - smatra Tim.

Foto: Tanjug/AP

Novak poklekao pod pritiskom

Austrijanac je dodao da Novak zaslužuje maksimalno poštovanje od svih, posebno navijača koji su ga rasplakali na kraju duela.

- Ne poznajem Đokovića toliko dobro, ali smatram da ima jako dobro srce i da zaslužuje svu ljubav svih na tribinama. O njegovim sportskim dostignućima ne moramo ni da razgovaramo.

Tim je rekao da je Rus igrao svoju igru i da ga je to dovelo do trijumfa.

Foto: Tanjug/AP

 

- Medvedev nije mnogo mario za Novakove želje. Igrao je sjajno od početka do kraja, nije pravio glupe greške tokom celog meča, a na vrh svega, pogađao je vinere levo i desno. Servirao je odlično protiv najboljeg riternera svih vremena. Potpuno je zaslužio pobedu. Brejkom u prvom gemu odmah je preveo momentum na svoju stranu i držao je visok nivo igre do kraja.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Stevi7_

pre 2 godine

OVO JE TIPIČAN KAMIKACA-SAMOUBICA,IZ JAPANSKIH FILMOVA,A NE TENISER KOJI SE SPELTOM OKONOSTI NAŠAO MEĐU OSTAJELIM fEDREROM... ON NIJE U TENISU POKAZAO NIKAKV STIL KOJI KRASI OVAJ SPORT,OSIM ŠTO JE IDENTIČNO KAMIKAZI,GINUO SUMANUTO ZA POBJEDAM,A DA ZADOVOLJI MEDIJE,KOJI SU GA BESKRAJNO VEĆ PROGLASILI SVESCEM,POPUT SV. SAVE. OVAKAV IDENTIČAN IGRAČ ,BIO JE I BORIS BEKER,KOJI OSIM ŠTO SE BACAO PO TERENU ZA SVAKI GEM,AMA BAŠ NIŠTA NIJE OSTAVIO U TENISKOM SPORTU. TAKOĐER,ĐOKOVIĆ JE TIPIČAN KULOV,KOJI NEMA NIKAKV PROFINJEN STIL PONAŠANJA,A NJEGOVO KULOVSKO ISKVARENO LICE,JE MOGLO DA PRIDOBIJE FINU ŽENU,SAMO RADI PARA!žENA MU JE BLIZANAC U HOROSKOPU I TO SVE KAŽE... WILSON ČERČIL JE UVEO U SVJESTSKU MANIRU, DVA PRSTA U ZNAKU V-POBJEDA,A ĐOKOVIĆ JE POKUŠAO SA TRI SRPSKA ČETNIČKA PRSTA UNIJETI NOVINU U JET-SVIJET U.KAKO JE PROŠAO,SA POGRDAMA,ODBAČEN U CIJELOM SVIJETU,KAO SRPSKI KULOV,TO VI KOJI FORSIRATE SRPSTVO,KAO NAJVEĆE SVJESTSKO POSTIGNUĆE,GENOCID U SREBRENICI,NAJBOLJE ZNATE KOLIKO STE "POPULARNI I ŽELJENI U ZAPADNOM CIVILIZIRANOM SVIJETU...NASTAVITE I DALJE U ISTOM TONU,ZAVARAVATI POLUMISMENI NAROD U "VELIKOJ SRBIJI",A REZULTAT VAM JE,PLAČKO PLAČE,IZGUBIO GAĆE, NARAVOUČENIJE,ZVANO ĐOKOVIĆ!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija