• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.09.2021

20:23

VRATIĆE SE NOVAK JAČI NEGO IKAD! Tim poslao snažnu PORUKU!

Tenis

VRATIĆE SE NOVAK JAČI NEGO IKAD! Tim poslao snažnu PORUKU!

Podeli vest

Srpski teniser Novak Đoković vratio se u Beograd nakon poraza u finalu US opena

Već tri dana prošlo je od finala US opena i prvog poraza Novaka Đokovića na grend slemovima posle 27 pobeda, ali su još uvek dešavanja iz Njujorka glavna tema. 

Nije Đoković uspeo da osvooji US open i tako kompletira "kalendarski slem", a ostao je izjednačen i po broju osvojenih slemova sa Nadalom i Federerom. 

Ipak, "popravni" će imati na startu 2022. godine na Australijan openu gde ima devet titula. 

Foto: Starsportphoto

- U 2022. godini će se Đoković vratiti jači nego ikada. Posle osvajanja Rolan Garosa svi su pričali o Olimpijskim igrama, kalendarskom slemu i zlatnom slemu, pa je on bio pod velikim pritiskom. Osetio sam i ja takav pritisak, samo malo manji i znam kako to može da se završi - rekao je Tim za "Sports Max".

Pored toga, glavna tema je i GOAT trka u kojoj Novak po svim brojevima vodi, ali to većina sportista neće priznati. 

- Po mom mišljenju, sva trojica su GOAT, sva trojica su jedinstveni. Sva trojica su najbolji svih vremena i drago mi je da sam igrao sa njima. Nadam se da ću sledeće godine nastaviti da se takmičim sa njima - priznaje Tim. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija