• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.09.2021

15:04

OVO MU SE NIKAKO NEĆE SVIDETI! ATP menja pravila!

Tenis

OVO MU SE NIKAKO NEĆE SVIDETI! ATP menja pravila!

Podeli vest

Stefanos Cicpas je napravio haos zbog odlaska u toalet, pa će zbog toga uskoro oštro reagovati ATP

Naime, ATP planira da promeni i uvede stožija pravila nakon onoga što se dešavalo sa Stefanosom Cicipasom na Ju Es openu.

Grk se našao na velikom udaru zbog dugih pauza koje je imao odlazeći u toalet. Na tome mu je posebno zamerio Endi Marej pa je nastao haos. 

Endi i još neki igrači su optužili Grka da krši pravila i odlaske koristi kako bi se savetovao s ocem u kritičnim trenucima mečeva. 

- Vremenskih ograničenja za odlazak na toalet nema, tako da pravilo nisam kršio i nikada neću kršiti - bio je Cicipasov odgovor.

Žestoko je pre toga reagovao i Aleklsandar Zverev na turniru u Sinsinatiju, kada je rekao da Cicipas razgovara sa ocem  za vreme meča.

Foto: tanjug/ap

ATP menja pravila zbog Stefanosa Cicipasa

 Doći će do strožijih i rigoroznijih pravila kada je u pitanju dobijanje medicinske pomoći na terenu i kada je u pitanju odlazak na toalet. Nadamo se da će odluke o tome zaživeti s prvim danom sledeće godine. Došli smo do kritične tačke po ovoj temi - navode iz ATP-a.

Podsećanja radi, na strani Stefanosa Cicipasa bio je Novak Đoković, koji je rekao da je stvar u pravilima, a ATP je brzo reagovao.

- Mislim da ne radi ništa loše i podržavam ga. Pravilo nije jasno i svako to može da tumači drugačije - jasan je bio Đoković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija