• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.09.2021

11:14

UDAR NA ĐOKOVIĆA, ITALIJAN LJUT! Ima 500 miliona u banci! Od čega je pod stresom, od brojanja novca?

USA Today

Tenis

UDAR NA ĐOKOVIĆA, ITALIJAN LJUT! Ima 500 miliona u banci! Od čega je pod stresom, od brojanja novca?

Podeli vest

Novak Đoković je i dalje u centru pažnje nakon poraza u finalu Ju Es opena od Danila Medvedeva

Nekadašnji italijanski teniser Nikola Pjetranđeli (88) osvrnuo se na meč prvog tenisera sveta u Njujorku.

Srpski as je u pomenutom meču propustio priliku da stigne do kalendarskog slema i 21. slema u karijeri.

- Krajem pedesetih i početkom šezdesetih godina sam osvojio 44 turnira, od čega četiri puta Rolan Garos. Sa nagradama koje sam ja dobijao nisam mogao da kupim čak ni mali stan - rekao je Italijan.

Potom je prokomentarisao Novaku, njegovu zaradu, pritisak u finalu...

- Teniseri danas za osvojen grend slem dobiju dva i po miliona dolara. Đoković ima na primer 500 miliona dolara u banci i dalje izađe i igra finale pod stresom? Da li se šalimo? Trenutna situacija je da je tenis igra nerava za milijardere. Igrači su postali ratne mašine. Od čega su oni pod stresom – od brojanja novca? Kad čujem da su u depresiji, iznerviram se.

Foto: Tanjug

Novak Đoković

Danas 88-godišnjak, Pjetranđeli je nekada bio jedan od najboljih tenisera na svetu. Najbolji plasman u karijeru zabeležio je krajem pedesetih kada je bio treći igrač sveta.

- Najbolji od velike trojke za mene je Federer, on je sa druge planete -  izjavio je Pjetranđeli.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Joyce

pre 2 godine

Gospodine Pjetranđeli, uz dužno poštovanje prema vama kao legendi teniskog sporta ali moram da odgovorim na vašu prozivku sa zamenom teza. Novak nije bio pod stresom kada je igrao finale GS u Nju Jorku zbog para, već zbog istorijskog momenta u kome se našao, kao potencijalni osvajač sva 4 GS u istoj godini, a i kao prvi teniser koji bi eventualno osvojio 21 GS u karijeri. Takva prilika se ukaže jednom ili ni jednom u životu pojedinih tenisera. Tako, da Novakov konto u banci ne treba povezivati sa razlogom da igra relaksiran jer novac mu nije osnovni motiv za igru. Želim vam puno zdravlja i dug život, kako bi ste se lično uverili da će Novak postati GOAT.

Makijato

pre 2 godine

Nerazume Italijan i ceo zapadni svet . Nije sve u novcu , ima nesto i u srcu sto je najvaznije na svetu !!!!!!!!

Opanak

pre 1 godinu

Budi pristojan prema starijem...kako neko rece velika nuzda je zov prirode , a prdez je onda propusten poziv, dakle deka je samo imao propusten poziv...zapad nikad sem para nije ni imao druge motivacije, zato je demokratski popljackao ceo svet koji nije demokratski i civilizovan tj. koji ne pljacka druge!

Ja

pre 2 godine

Matori senilni isprd ostao u 2010. kada je Federer bio najbolji.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković
Društvo

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković

Zastavnik Mijodrag Tošković, pripadnik 72. brigade za specijalne operacije koji je stradao prilikom realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu kanala Dunav-Tisa-Dunav, sahranjen je danas uz vojne počasti u Staroj Pazovi.

18.04.2024

17:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija