• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.10.2021

11:17

NEMA LEKA ZA FEDERERA! Rus sve zaprepastio, precrtao je Rodžera za sva vremena!

Tanjug

Tenis

NEMA LEKA ZA FEDERERA! Rus sve zaprepastio, precrtao je Rodžera za sva vremena!

Podeli vest

Rus Nikolaj Davidenko potpuno je otpisao Rodžera Federera, smatra da Švajcarac ne može da se vrati na vrhunski nivo posle silnih povreda

Rodžer Federer već godinu i po dana konstantno ima probleme sa povredama. Pokušao je da se vrati, ali je na pauzu otišao posle samo nekoliko mečeva. 

Koleno ne može da mu izdrži napore, pa je odlučio da završi ovu sezonu. Nekadašnji broj tri Nikolaj Davidenko ne misli da Federer može da igra na nekom konkurentskom nivou.

Lekovi ne mogu da pomognu Federeru

- Biće mu jako teško da bude konkurenta nakon svega što je prošao. Možda će uspeti nešto da osvoji, ali neće biti konkurentan na najboljim turnirima - uveren je Davidenko.

Foto: Tanjug

Rodžer Federer se neće vratiti

Federer  ima 40 godina, ima želju da se takmiči sa daleko mlađima od sebe. Rus smatra da novu mladost ne može da doživi.

- Ne postoje lekovi zbog kojih možete da se osećate kao da imate 20 godina. Što vreme više prolazi biće sve veći jaz između igrača i njega. Telo mu je iscrpljeno, karijera mu je duga i mnogo je mečeva odigrao.

Foto: ap photo

Nikolaj Davidenko

Rus je potpuno otpisao vlasnika 20 grend slem trofeja.

- U njegovim godinama tehnika i klasa nisu dovoljni za osvajanje turnira. Ne smemo da zaboravimo da će pasti mnogo na ATP listi, što je dodatna prepreka za povratak u vrh - poručio je Davidenko.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija