• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.10.2021

12:40

NEMAC U EPICENTRU SKANDALA! ATP pokrenuo istragu, evo šta Zverev kaže!

reuters

Tenis

NEMAC U EPICENTRU SKANDALA! ATP pokrenuo istragu, evo šta Zverev kaže!

Podeli vest

Nakon što je Asocijacija teniskih profesionalaca (ATP) pokrenula istragu protiv nemačkog tenisera Saše Zvereva zbog navodnog fizičkog zlostavljanja svoje devojke

Javio se četvrti teniser sveta, koji je rekao da je istraga upravo ono što je priželjkivao.

- Uvek sam u potpunosti podržavao politiku o porodičnom nasilju. Pozdravljam istragu o slučaju jer sam mesecima tražio da ATP pokrene nezavisnu istragu. Kao što sam i ranije govorio, kategorički odbacujem sve optužbe - izjavio je Zverev.

Direktor ATP Masimo Kalveli poručio je da želi da reši situaciju.

Кao organizacija prepoznajemo potrebu da učinimo više kako bismo osigurali da se svi koji se bave profesionalnim tenisom osećaju sigurno i zaštićeno. Preporuke izveštaja pomoći će nam da to rešimo na najbolji način. Posvećeni smo preduzimanju značajnih koraka napred i znamo da ovo neće biti lak proces koji će se rešiti preko noći -  rekao je Kalveli.


Bivša devojka Saše Zvereva, Olga Šaripova, pre nekoliko meseci optužila je Nemca da ju je udarao glavom o zid i gušio jastukom pre nego što je bosonoga uspela da pobegne u strahu za život.

 

Foto: reuters

 



Pojašnjavajući odluku da iznese ove optužbe Šaripova je u razgovoru za američke medije rekla da to ne radi zbog Zvereva, nego kako bi podstakla žrtve nasilja da progovore.

- Mnoge devojke u ovoj situaciji ćute. Želela sam da pokažem da nije teško progovoriti o nasilju. Znate da govorite istinu, da niste loša osoba i da niste to zaslužile - rekla je Olga Šaripova.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija