• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.10.2021

18:36

PRED MEČ SA NOVAKOM SE SAMO POMOLIMO! Nadal otkrio kako se igra protiv SRBINA!

tanug/ap

Tenis

PRED MEČ SA NOVAKOM SE SAMO POMOLIMO! Nadal otkrio kako se igra protiv SRBINA!

Podeli vest

Srpski teniser Novak Đoković još uvek je glavna tema svetskih medija

Iako u Njujorku nije uspeo da stekne nenadoknadivu prednost i osvoji "kalendarski slem", nema sumnje da Novak Đoković nastavlja svoj pohod ka GOAT tituli. 

Od kako je poražen u finalu US opena Novak se povukao iz javnosti, ali komentari na njegov račun ne prestaju. Tako je danas čuveni trener Toni Nadal kritikovao Novaka, a kasnije i pohvalio igru srpskog velemajstora. 

- Što se tiče Đokovića, to je uvek bilo mnogo komplikovanije, jer ne znaš kako jednostavno da igraš. Ako otvoriš igru, on će je otvoriti bolje. Poslednji put kada ga je Rafa pobedio na US openu (2013. godine, prim. aut), pitao me je šta da radi. Rekao sam mu da igra snažne udarce po sredini i da 'otvara' polje samo kada ima vrlo jasnu situaciju. Karlos Kosta, njegov agent koji je sedeo pored mene, rekao je 'Trebalo bi da se molimo, jer je Novak mnogo bolji od nas - rekao je Toni Nadal. 

Foto: AP PHOTO

Za razliku od mečeva sa Novakom, Rafael ima daleko manje problema sa Federerom. 

- Rafa je protiv Federera igrao lopte sa većim odskokom na njegov bekhend, što nam je davalo određenu prednost. Mislim da smo to počeli da radimo 2006. godine - dodao je Španac. 

Nadalu je ta pobeda u finalu US opena 2013. do danas ostala poslednja na betonu protiv Novaka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija