• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.10.2021

14:03

SKANDAL! Nik Kirjos zbog Rite Ore raskinuo sa devojkom! NASTAO HAOS U HOTELU! /FOTO/

Tenis

SKANDAL! Nik Kirjos zbog Rite Ore raskinuo sa devojkom! NASTAO HAOS U HOTELU! /FOTO/

Podeli vest

Jedan od najproblematičnijih tenisera današnjice, Nik Kirjos, doživeo je neprijatnu scenu kada je njegova devojka saznala šta radi "sa strane"

Australijski teniser Nik Kirjos imao je žestoku svađu sa devojkom Kjarom Pasari u jednom hotelu u Melburnu, dok su zajedno provodili karantinske dane, a razlog je svetski popularna pevačica!

Foto: Tanjug

 

Kada su se nedavno Nik i Kjara vratili u Australiju  morali su da prođu karantin, ali su se toliko posvađali da je uprava hotela pozvala policiju, pa su ubrzo smešteni u dve odvojene sobe.

Foto: printscreen

 

Sve je počelo kada je Kjara našla poruke u Nikovom telefonu, a onda je na svom Instagram "storiju" objavila Kirjosovu fotografiju na kojoj se vidi kako teniser leži u krevetu pored devojke koja nije ona.

Ta gola devojka sa Nikom nisam ja. Nadam se da je sada sve jasno - poručila je Kjara!

Foto: printscreen

 

Ona je onda odgovarala na pitanja pratioca na Instagramu i otkrila je da se Kirjos dopisivao i sa Ritom Orom, pevačicom poreklom sa Kosova, kao i da su delili zajedničke fotografije!

 

Posle ovog skandala koji su napravili nema sumnje da je stavljena tačka na njihovu turbulentnu vezu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija