• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.10.2021

18:09

NADAL JE SUPERSTAR! Španac ODUŠEVIO buduću tenisku ZVEZDU!

Tanjug

Tenis

NADAL JE SUPERSTAR! Španac ODUŠEVIO buduću tenisku ZVEZDU!

Podeli vest

Poljska teniserka Iga Švjontek prošle sezone osvojila je Rolan Garos

Godinama iza nas ženski tenis navikao nas je da prerano "proguta" mlade igračice koje bljesnu, a potom nestanu sa WTA liste. Poslednja u nizu bila je poljska tinejdžerka Iga Švjontek koja je posle titule sa grend slema "povukla". 

Švjontekova je prošle sezone kao potpuni anonimus uspela da osvoji Rolan Garos, a titula iz Pariza godinu dana kasnije još uvek je jedina u njenoj vitrini iako je beležila dobre rezultate tokom ove sezone. 

Foto: reuters

Igrao se Rolan Garos prošle godine u septembru zbog koronavirusa, a Švjontekova se posle grend slema upoznala sa šampionom u muškoj konkurenciji Rafaelom Nadalom. 

- Rafa Nadal je sjajan. Kad smo bili u Rimu, bila sam iznenađena kada mi se javio. Ja se i dalje osećam kao juniorka, nova sam ovde, a on je superstar. To pokazuje da je zaista ’prizemljen’ - rekla je Švjontekova. 

Zanimljivo, najbolji plasman Švjontekove na grend slemovima pre i posle Rolan Garosa bilo je četvrtfinale. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija