• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.10.2021

15:10

UŽIVA SA LEPOTICOM, BLISTA NA TERENU... Ovu godinu će Zverev pamtiti! OVO MI JE NAJBOLJA SEZONA U ŽIVOTU!

tanjug/ap

Tenis

UŽIVA SA LEPOTICOM, BLISTA NA TERENU... Ovu godinu će Zverev pamtiti! OVO MI JE NAJBOLJA SEZONA U ŽIVOTU!

Podeli vest

Nemački teniser Aleksander Zverev obezbedio je plasman na završni turnir sezone, koji će biti održan od 14. do 21. novembra u Torinu

Zverev je podigao trofej u Londonu 2018. godine,a takmičiće se na turniru najbolje osmorice petu godinu zaredom!

- Imao sam najbolju sezonu do sada i zaista sam srećan sam se plasirao na završni turnir. Prvi put ću igrati u Torinu, volim da igram u Italiji pred strastvenim navijačima. Imao sam dobre rezultate u Italiji i nadam se da će se tako nastaviti- rekao je Zverev.

Foto: Tanjug

 

Sjajni Nemac, koji je osvojio Olimpijske igre, prošle noći plasirao u treće kolo mastersa u Indijan Velsu pošto je pobedio Amerikanca Džejsona Bruksbija sa 6:4, 3:6, 6:1. On će u narednom kolu igrati protiv Britanca Endija Mareja. Osim na terenu, Zverevu ide i na privatnom polju, gde uživa sa prelepom manekenkom Soijom Tamalom koja ga bodri u pustinji!

Foto: Tanjug/AP

 

U treće kolo Indijan Velsa prošle noći su se, izmedju ostalih, plasirali i Grk Stefanos Cicipas, Rus Karen Hačanov, Amerikanac Džon Izner, Španac Pablo Karenjo Busta i Australijanac Aleks de Minor.

Podsetimo, Završni masters na programu je u Torinu 14-21. novembra.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija