• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.10.2021

16:49

NOLE, PAZI SE! Nadal poslao PRETEĆU poruku Đokoviću /VIDEO/

Tenis

NOLE, PAZI SE! Nadal poslao PRETEĆU poruku Đokoviću /VIDEO/

Podeli vest

Španski teniser Rafael Nadal vratio se treninzima posle dva meseca pauze

Jedan od dva najveća rivala Novaka Đokovića je od srpskog asa izgubio u polufinalu Rolan Garosa u junu, a potom je u avgustu pokušao da se vrati na turniru u Vašingtonu.

Međutim, to je bilo neuspešno, pa je zbog problema sa stopalom odlučio da pauzira nešto duže.

Dva meseca nakon toga, pojavio se snimak na kom se vidi kako Nadal naporno trenira spremajući se za naredne izazove.

 

 

Ipak, on se mečevima neće vraćati ove godine, nego tek naredne.

Vest o njegovom povratku sigurno raduje mnoge ljubitelje tenisa, ali Novak Đoković mora da bude oprezan, pošto će Nadal imati nikad dužu pripremu za Australijan open.

Podsetimo, trka za GOAT titulu i dalje traje, a Đoković, Nadal i Rodžer Federer imaju po 20 grend osvojenih grend slem titula.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija