• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.10.2021

13:56

Ana Ivanović razočarala Srbe! Sramota! Zašto baš Dua Lipa? Pljuje po nama... /video/

Tenis

Ana Ivanović razočarala Srbe! Sramota! Zašto baš Dua Lipa? Pljuje po nama... /video/

Podeli vest

Ana Ivanović je pre nekoliko dana nominovana za Kuću slavnih tenisera

Njeni fanovi su bili oduševljeni, ali je nekadašnja srpska teniserka vrlo brzo razočarala navijače u Srbiji.

Ana je na na Instagramu podelila zanimljiv video, a Srbi su bili šokirani kada su čuli muzičku podlogu. Ana je izabrala Dua Lipi. 

Na tome su joj Srbi ozbiljno zamerili i pitali zašto je izabrala baš Lipu!

- "Loš izbor"! "Sramota"! "Zašto Dual Lipa"? Ona pljuje po Srbina... - samo su neki od komentara, mada je bilo i uvredljivih. 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 

S druge strane, dobila je Ana i podršku od navijača, dok su neki objasnili da njen PR održava nalog a ne naša teniserka.

Podsećanja radi, engleska pevačica poreklom iz Albanije Dua Lipa (25) izvređala je Srbe u jednom intervjuu. 

Tvrdila je da su Srbi njenog pokojnog dedu terali da menja istoriju, provocirala javnost kada je leskovački ajvar prikazala kao albansko jelo u jednoj emisiji, a potom je ponovila istu stvar, pa je prisvojila i ćevape.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
milankukic

pre 2 godine

polako skida šminku i pokazuje svoje pravo lice sad bar znamo koje

Miki

pre 2 godine

Pokazala je ona svoje lice jos davno.. I ona i Jelena J.. Seceta e se ima 15 godina, kad se slikala sa Bilom Klintonom... E tad je pokazala kakav obraz ima i od tada za mene ni ona a ni Jelena Janković ne postoje u tenisu i van njega.. Djokovicu je tad izbegao zurku Bila K. tako sto je rekao da ima stomacni virus.

Duca

pre 2 godine

Mene ovo uopste ne iznenadjuje, ona kad nesto napise nikada na srpskom, bas nikada. Ona kao da se stidi odale potce. Sad je jos sa Nemcem, pametnom dosta.

Goran

pre 2 godine

Odavno ona nije srpkinja. Bar je nismo nikad čuli da govori o svojoj zemlji.

Sudija

pre 2 godine

Njoj pare "ne smrde" i uzima i od ....hm.... a smučila mi se još od kada nuie itišla na olimpijadu ili tako neko veliko takmičenje gde se "brane naše boje" jer je povredila "mali prstić"(tim rečima) a za sedam dana igrala neki turnir za svoj dzep..... bljak čovek !!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija