• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.11.2021

16:13

SRPKINJA U SJAJNOJ POZICIJI! Posle prvog kruga glasanja, nalazi se na mestu koje vodi u Kuću slavnih

Tenis

SRPKINJA U SJAJNOJ POZICIJI! Posle prvog kruga glasanja, nalazi se na mestu koje vodi u Kuću slavnih

Podeli vest

Bivša srpska teniserka Ana Ivanović ima pol poziciju kada je u pitanju trka za ulazak u Kuću slavnih

Nekadašnja najbolja teniserka planete je bila jedna od šest kandidata za koje su navijači imali prilike da glasaju, a zauzela je treće mesto, koje vodi u krem de la krem društvo.

Više glasova od Ane su dobile Kara Blek iz Zimbabvea i Italijanka Flavija Peneta.

U konkurenciji su još bili Amerikanka Liza Rejmond, kao i Španci Huan Karlos Ferero i Karlos Moja, koji su imali manje glasova od Srpkinje.

Troje njih će ući u Kuću slavnih, a konačnu odluku doneće novinari, teniski istoričari i drugi članovi Kuće slavnih.

Ana Ivanović je u karijeri osvojila Rolan Garos 2008. godine, a igrala je i još dva grend slem finala. U Parizu godinu dana ranije, kao i u Melburnu 2008.

Foto: reuters

Ana Ivanović

Osvojila je ukupno 15 WTA titula, a sa Srbijom je stigla do finala Fed kupa 2012. U karijeri je od turnira zaradili 15,5 miliona dolara. Povukla se na kraju 2016.

Ceremonija prijema je zakazana za 16. jul naredne godine u Njuportu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija