• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.11.2021

22:05

POZNATO KADA SE NOVAK BORI ZA FINALE! Organizatori ISPOŠTOVALI Srbina! Đoković dobio NAJBOLJI termin!

Tanjug/AP

Tenis

POZNATO KADA SE NOVAK BORI ZA FINALE! Organizatori ISPOŠTOVALI Srbina! Đoković dobio NAJBOLJI termin!

Podeli vest

Srpski teniser Novak Đoković sutra igra svoj polufinalni meč na mastersu u Parizu

Samo dve pobede Novaku Đokoviću bile su dovoljne da se plasira u polufinale Pariza! Srpski teniser bio je slobodan u prvom kolu, potom je, uz dosta muke, savladao Martona Fučoviča. Treće kolo i predaja Gaela MOnfisa doneli su prvom reketu sveta dan odmor, a danas je Đoković lako izašao na kraj sa Tejlorom Fricom. 

Novaku na putu ka finalu stoji Hubert Hurkač. Poljski bombarder dobio je Džejmsa Dakvorta u tri seta (6:2, 6:7, 7:5) i stigao do svog prvog polufinala u Parizu. Pored toga, sedmi nosilac obezbedio je mesto i na završnom turniru u Torino što mu je bio i cilj pre početka mastersa u Bersiju. 

Foto: Beta/AP

Odmah su organizatori turnira u Parizu obelodanili kada će Đoković i Hurkač na teren, a na zvaničnom sajtu ATP-a piše ne pre 14 časova! Srpski i poljski teniser na teren će kada se završi prvo polufinale u konkurenciji dublova između Majkla Venusa/Tima Puca i Džejmi Marej/Bruno Soreš, a očekuje sa da to bude oko 14 časova. 

Posle Đokovića i Hurkača na teren će druga dvojica polufinalista u Parizu, za sada je poznat samo jedan - Danil Medvedev, a drugi će biti pobednik iz duela Kaspera Ruda i Aleksandera Zvereva.  

Program na centralnom terenu zatvara drugo dubl polufinale u kom se sastaju Džon Pirs i Fran Polašek koji će na megdan Pjeru Herbertu i Nikolasu Mahutu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija