• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.11.2021

08:23

MEDVDEV LJUT NA ITALIJANE! Nisam hteo da budem "MRTAV"

Tanjug

Tenis

MEDVDEV LJUT NA ITALIJANE! Nisam hteo da budem "MRTAV"

Podeli vest

Ruski teniser Danil Medvedev nije krio nezadovoljstvo odlukama organizatora

Drugi teniser sveta, Danil Medvedevse,  morao da igra meč u večernjem terminu, umesto u prvom od 14 sati, kada je već osigurao čelo "Crvene grupe" na Završnom mastersu u Torinu. Rus je igrao tri seta da bi savladao Italijana Janika Sinera.

- Normalno je da organizatori žele da stave Italijana u večernjem terminu, ali je isto tako očigledno da je ovaj meč morao da se igra ranije. Tako bih mogao da duže odmori, što bi mi dobro došlo. Moram sa ovim da se nosim kako znam-  rekao je Medvedev.

Foto: Tanjug

 

Imao je šta da kaže i onima koji ga kritikuju....

- Nisam hteo da budem 'mrtav' i igram dva i po sata. Volim da čitam komentare i ljudi koji me kritikuju trebalo bi da shvate da sam mogao da glumim u ovom meču. Da pred duel sa Sinerom kažem da me boli glava i ne izađem na teren, a da ipak završim kao prvi. Umesto toga, napravio sam šou- kaže Rus.

Podsetimo, Medvedev se u polufinalu sastaje sa Andrejom Rubljovom, dok će Novak Đoković ukrstiti koplja sa  Aleksandrom Zverevim.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Fan

pre 2 godine

I on postaje primadona. Pa Novaka stalno driblaju sa terminima meceva i vremenom za odmor i svima je to, kao, normalno,

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija