• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.11.2021

09:10

ZVEREV TVRDI DA ĆE SE ON I NOVAK DOBRO PREZNOJITI! Jedan ili dva poena će odlučiti pobednika!

Tenis

ZVEREV TVRDI DA ĆE SE ON I NOVAK DOBRO PREZNOJITI! Jedan ili dva poena će odlučiti pobednika!

Podeli vest

Bez obzira na rezultat protiv Britanca Norija u meču koji je na programu oko 21:00 čas, Novak Đoković je izborio plasman u polufinale turnira, gde će se sastati sa Aleksanderom Zverevim

Duel Đokovića i Zvereva na programu je u subotu. Zverev je grupnu fazu završio trijumfom nad Hubertom Hurkačom (6:2, 6:4).

- Mislim da se duel sa Hurkačom ne može porediti sa mečom koji ću imati protiv Novaka. Mislim da će biti mnogo više dužih relija protiv Novaka. Verujem da ćemo se, na neki način, mnogo više ’preznojiti’. Ali, da, uradio sam šta sam morao, pobedio sam. Srećan sam. To je trenutno najvažnije- rekao je Zverev na konferenciji za medije.

Foto: Tanjug

 

Ove sezone su se sastajali četiri puta – na ATP kupu, Australijan openu i US openu slavio je Novak, a na Olimpijskim igrama Nemac.Ukupni međusobni skor je 7-3 za Đokovića.

Foto: USA Today

 

- Mislim da je svaki meč koji smo igrali bio neizvestan. Na svakom od mečeva smo morali da budemo na najboljem nivou. Jedan ili dva poena su odlučivala pobednika. Ne očekujem da će drugačije biti ni sada- ističe Zverev.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija