• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.11.2021

14:04

NOVAK SE OGLASIO! Gde je Šuai Peng?

reuters

Tenis

NOVAK SE OGLASIO! Gde je Šuai Peng?

Podeli vest

Teniski svet zabrinut je zbog nestanka kineske teniserke Šuai Peng, kojoj se izgubio svaki trag nakon što je optužila za silovanje vicepremijera Kine

Nakon što je javno objavila optužbe, kineskoj teniserki se izgubio svaki trag, a mnogi teniseri i teniserske su digli glas! 

Njenje kolege masovno dele fotografiju sa slikom Šuai Peng uz pitanje "Gde je Šuai Peng?".

Foto: printscreen

 

U čitavu potragu za njom uključio se i Novak Đoković, koji je putem svoje organizacije PTPA pozvao na ujedinjenje i akciju dok se ne dobiju dokazi da je Šuai Peng dobro.

Podsetimo, juče se bivša američka teniserka Džejmi Hempton obratila javno Rodžeru Federeru, Rafaelu Nadalu i Sereni Vilijams, poručivši im da se oglase o slučaju nestale koleginice Šuai Peng


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Teniser

pre 2 godine

Ako je neko voleo i cenio Novaka to su bili Kinezi i ne razumem šta mu treba da se bez ikakve potrebe, bez pravih i proverenih informacija uvlači u tu priču oko Šuaj Peng, sada već i BIVŠE igračice? Ona se po sopstvenom priznanju sa tim političarem čak i zabavljala, ko zna šta je tu u pitanju i ne razumem potrebu da on u to gura svoj nos - da neće ON nešto da promeni? Potpuna glupost a može ga i gadno koštati ...

Duca

pre 2 godine

Ti moras da se mesas u sve. Igraj bre i postizi rezultate kao sto radis, drugi ljudi ce to uraditi a ne ti. Ne moras da budes u svakom jelu mirodjija!

Čiča Avalski

pre 2 godine

Odlično što se to pita ... ... voleo bih da se takođe pita za još neke neviđene stvari Savamala, Krušik, ... trt-mtr...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija