• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.11.2021

20:05 >> 22:21

NORI VIDEO STRAŠNOG NOVAKA! Đoković održao ČAS TENISA u meču bez rezultatske važnosti!

Tanjug/AP

Tenis

NORI VIDEO STRAŠNOG NOVAKA! Đoković održao ČAS TENISA u meču bez rezultatske važnosti!

Podeli vest

Srpski teniser Novak Đoković savladao je Kamerona Norija sa 2:0 u trećem kolu grupne faze završnog mastersa u Torinu

Naučio je Novak Đoković iz grešaka Danila Medvedeva koji se više od dva i po sata mučio sa Janikom Sinerom i maksimalno fokusirano izašao na megdan Kameronu Noriju iako meč u trećem kolu grupne faze nije imao rezultatski značaj za najboljeg tenisera sveta. 

Brejk na startu meča najavio je da Đoković želi što pre da završi posao protiv Britanca i namera mu je uspela. Prvi set je bio gotov za pola časa igre, a ništa teže mu nije bilo ni u nastavku meča obzirom da je Nori ponovo loše servirao i poklonio gem Đokoviću. 

Foto: Tanjug/AP

Pokušala je publika da razmrda Norija i pruži mu podršku sa tribina. Ipak, i to je bilo uzaludno protiv silno motivisanog Đokovića. Srbin je uhvatio odličan zalet za sutrašnje polufinale protiv Aleksandera Zvereva. 

Đoković će sutra od 21 čas izaći na megdan Zverevu u borbi za finale. Nemac je slavio samo jednom ove godine na pet međusobnih duela, a po Novakovoj formi teško da neko može protiv najboljeg tenisera svih vremena u Torinu! 

NOVAK ĐOKOVIĆ - KAMERON NORI  2:0  (6:2, 6:1)

Tok meča:

Drugi set: 

6:1 - KRAJ! Novak dobija i treći meč u grupi! 

5:1 - Potvrđuje Đoković brejk, Nori će sada servirati za ostanak u meču. 

Foto: Tanjug/AP

4:1 - BREJK! Još jedan savšren gem Novaka Đokovića i sada je zaista sve gotovo. Lakši deo posao je ispred sprskog tenisera. 

3:1 - Prelako Novak rešava svoje servis gemove, Nori nije iskoristio jedinu šansu i čini se da se bliži kraj meča u Torinu. 

2:1 - Smanjuje Nori prednost Đokovića u drugom setu, ali Novak još uvek ne prekida pritisak. 

2:0 - Prva nesigurnost Novaka, ali nije Britanac uspeo da iskoristi jedini brejk loptu u dosadašnjem delu meča! 

1:0 - BREJK! Odmah Novak Đoković oduzima servis rivalu i čini se da je meč već gotov, pitanje je samo koji će biti krajnji rezultat! 

Prvi set: 

6:2 - SET! Rešio je Đoković ekspresno prvi set za manje od pola sata tenisa! Nema Nori šanse protiv ovako raspoloženog Novaka! Služi najboljeg tenisera servis, Britanac je ponovo ostao bez šanse. 

5:2 - Prekida Nori Novakovu seriju i opstaje u prvom setu, sada će Novak servirati za vođstvo! 

5:1 - Ne posustaje srpski velemajstor! Đoković još jednom prelako dolazi do gema, ovoga puta bez izgubljenog poena! Publika pokušava da razmrda Norija, ali se Novaku što pre ide u hotel. 

.1

Foto: Tanjug/AP

4:1 - BREJK! Ponovo brutalan gem Novaka Đokovića i još jedan oduzet servis Noriju. Utisak je da Đoković želi što pre da završi posao protiv Britanca!

3:1 - Siguran je Đoković na svom servisu, ponovo Britanac nije imao šanse kada srpski teniser pogodi prvi servis! 

2:1 - Uspeva Kameron Nori da stigne do svog prvog gema, ponovo je Novak pretio, ali je Britanac bio siguran u finišu. 

2:0 - Siguran je bio Đoković na svom servisu i potvrdio brejk iz prvog gema! Ne uspeva Nori da  - uspostavi ritam na startu meča. 

1:0 - BREJK! Furiozan start Novaka Đokovića i odmah oduzet servis Kameronu Noriju, forisrao je srpski teniser bekhend Britanca i donelo je to rezultate. 

20:00 - Dobro došli na lajv prenos meča trećeg kola završnog mastersa u Torinu između Novaka Đokovića i Kamerona Norija. Sve detalje možete pratiti uz portal Informer.rs!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija